Enemmän aikaa asiakkaiden kanssa, vähemmän turhauttavaa myyntityötä 

B2B-myynnissä kauppojen päätöksen saaminen voi kestää jopa kuukausia. Monesti myyntitavoitteita edistäessä helposti unohtuu hankkia lisää uusia potentiaalisia asiakkaita myyntiputken alkupäähän. Useimmiten kokeneempien myyjien ajankäyttö on muutenkin parasta käyttää asiakastapaamiisiin, tarjouspresentaatioihin ja päätösten saamiseen.

Ratkaisuvaihtoehtoina myynnin alkupäähän on sitten palkata oma junior-myyjä, bookkaustiimi tai hankkia buukkausta ulkopuolelta. Mikäli ratkaisun tekee itse, ongelmaksi muodostuu edelleen se miten ylläpitää työn mielekkyyttä ja taitotasoa. Ulkopuolisten kumppaneiden kanssa puolestaan haasteeksi muodostuu rakentaa yhteinen ymmärrys ja varmistaa, että kumppani varmasti hallitsee asian, sekä saa tuloksia. 

Juuri näitä ongelmia ratkaisemaan on perustettu asiakashankinnan asiantuntijatalo Strongest Group. Olemme B2B asiakashankinnan ammattilaisia ja keskitymme myyntiprosessin alkupäähän. Toiminnassamme kaikki tähtää siihen, että asiakkaamme onnistuvat ja saavat kauppaa. Siksi valitsemme myös sellaisia asiakkaita, joita uskomme voivamme auttaa. Yhteistyö alkaa aina työpajalla, jossa tiimit pääsevät tutustumaan toisiinsa, sekä rakennamme asiakkaan asiakasta puhuttelevan tarinan. Kun kaikki me aloitamme kontaktoimaan asiakkaita, ja sopimaan tapaamisia myyntitiimin kalentereihin. Yhteistyön alkuvaiheessa kiinnitämme paljon huomiota siihen mikä toimii ja mikä ei toimi. Tarvittaessa teemme nopeita muutoksia, jotta saamme parhaita tuloksia asiakkaillemme. Koko yhteistyön ajan kommunikoimme ja tuomme kuulumisia markkinasta sekä kehitysideoita tekemiseen. Tarvittaessa viemme kaiken soittotyössä tulleen datan suoraan teidän järjestelmiin ja lähetämme jopa vahvistusviestit myyntitiimin puolesta. Näin asiakkaamme voivat keskittyä kaupantekoon.

Strongest Groupin vahvuuksia on ilo energia ja kyky saada myös asiakkaat paremmalle tuulelle 😄

Olemme onnistuneet saamaan tuloksia siellä missä moni muu on joutunut antamaan periksi.  

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Varaa aika meidän asiakashankinnan asiantuntijan kanssa ja keskustellaan lisää teidän tarpeesta, sekä sitä miten Strongest Group voisi auttaa teidän organisaatiota saamaan enemmän kannattavaa kauppaa.

fiFinnish