Sinustako seuraava Strongest Groupin tiimiläinen?

Miksi sinun kannattaa hakea Strongest Groupille?

Ei välttämättä kannatakaan. Ei ainakaan ellet ole todella innostunut myyntityöstä, itsesi haastamisesta ja oman taloudellisen asemasi parantamisesta. Asiakashankinnan asiantuntijatyöhön ei kenen tahansa kannata lähteä. Kannattaa harkita vain, jos olet luonteeltasi sinnikäs, määrätietoinen ja valmis oppimaan.

B2B-asiakashankinta on jatkuvaa vuorovaikutusta, ongelman ratkaisua ja neuvottelua. Työssä sinulle kehittyy valtavat määrät liiketoimintaymmärrystä. Se edellyttää kuitenkin sitä, että sosiaaliset taidot ovat kunnossa ja omaat pysäyttämättömän mindsetin.

Tässä työssä eivät vähään tyytyvät ja vastuuta pakoilevat pärjää. Meillä innostuneet ja osaavat ihmiset tekevät asiakkaan odotukset ylittävää tulosta. Kulttuurimme on yrittäjähenkinen ja ratkaisukeskeinen, joka tarkoittaa sitä että ammattimyyjä voi vapaasti suunnitella sen, miten hän meinaa omat vastuunsa toteuttaa.

Sovimme mitä tehdään ja teemme mitä sovitaan. Asiakaslupauksemme on ”Enemmän kannattavaa kauppaa, vähemmän turhauttavaa myyntityötä.” Myyntityö on aina henkilökohtaista. Lunastaaksemme asiakaslupauksemme voimme ottaa vain lupaavimmat myyjät tiimiimme.

Rekrytointistrategiamme lukee yrityksen nimessä.

Kysy nyt itseltäsi oletko valmis:

1. tekemään huippuluokan tulosta (ja nostamaan alan korkeinta liksaa)
2. ratkaisemaan asiakkaiden haastavia asiakashankinnan haasteita
3. innostumaan yhteisistä onnistumista ja kasvamaan huipputiimin mukana?

Sinä, joka olet innostuneesti valmis elämäsi suuntaa ratkaisevasti muuttavaan seikkailuun.

Sinä olet tervetullut joukkoon vahvimpaan!

– Toni Heiskanen

fiFinnish